Landia

Ingen bøvl – mange år frem i tiden

Landia er en global virksomhed med rødderne solidt plantet i Vestjylland. Vi er en af verdens førende, når det gælder pumper og omrørere, og tilbyder en bred vifte af bæredygtige kvalitetsløsninger til landbruget.

 Kvalitet, der holder

Landias produkter anvendes til gyllehåndtering og steder, hvor der enten skal pumpes eller omrøres medier med højt tørstofindhold. Det er krævende driftsforhold, som stiller store krav til kvaliteten. Derfor er alle Landia-produkter udført i slidstærke materialer, og konstrueret så enhederne ikke kan blive overbelastede. Det sikrer lang levetid og sikker betjening. Sliddele er lette at udskifte, og behovet for service og vedligehold er minimalt. Når enheden skal serviceres, kan arbejdet som regel udføres direkte på stedet, så driftsstoppet er hurtigt overstået. Kort sagt: Ingen bøvl – mange år frem i tiden.

 Mere end bare pumper

Landia producerer chopperpumper, propelomrørere, beluftningssystemer og avancerede procesanlæg i verdensklasse, og leverer innovative, kundetilpassede løsninger til mange forskellige brancher, hvoraf de vigtigste er landbrug, spildevand, biogasanlæg og fiskeindustri.

Vi har over 85 års erfaring med at producere den bedste kvalitet og det mest pålidelige udstyr. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde med kunderne, om at udvikle de specialtilpassede løsninger, der bedst dækker deres behov.

Fakta om Landia

 • Vi er ca. 125 kolleger på verdensplan, hvoraf de 90 er ansat på hovesædet i Lem, hvor vi producerer til hele verden.
 • Landia har datterselskaber og kontorer i Storbritannien, USA, Tyskland og Kina – plus et globalt netværk af professionelle forhandlere i 45 lande verden over.
 • Vi er klar til at svare på spørgsmål på tlf. +45 9734 1244 eller info@landia.dk
 • Læs mere på landia.dk
 • Adresse:
  Landia a/s (Globalt hovedkontor)
  Industrivej 2
  DK-6940 Lem st.
  Danmark
 • Se mere om Landia på YouTube https://www.youtube.com/user/LandiaWebmaster/videos
 • Følg os på facebook https://www.facebook.com/LandiaWorld

Annoncer