Foto: Landbrug & Fødevarer

Lokalformand i LandboUngdom er årets kvægelev

I Tønder kunne man lade champagnepropperne springe, da formand for Tønderegnenes LandboUngdom, Isabella van Noordenne i går kunne lade sig kåre til årets kvægelev.

Vejen til scenen i Herning Kongrescenter har ikke altid stået skarpt for Isabella. Selvom hun har været omgivet af kvæg fra hun var baby, har karrieretankerne i perioder også bevæget sig uden for landbruget.

”Jeg har jo siddet i min forældres stald fra jeg var baby, så det er ret stort at stå her i dag. Jeg har altid syntes det var spændende at være med, men har da også overvejet at gå helt andre veje end landbruget”.

Håber at kunne vise de positive historier

En af grundene til at Isabella har valgt uddannelsen på Gråsten Landbrugsskole er, at hun ønsker at være med til at vise andre, at man kan beskæftige sig i branchen på mange måder.

”I fremtiden vil jeg gerne prøve at være selvstændig, og jeg vil gerne vise, at landbruget ikke nødvendigvis er lig med at have en gård, som man har overtaget fra sine forældre, men at man godt kan drive landbrug på andre måder”, fortæller Isabella.

Aldrig alene

Når Isabella tænker på, hvad hun er mest taknemmelig for ved kåringen, dukker der mange navne op, men særligt navnet på Isabellas arbejdsplads og læremester har en særlig betydning. Det er nemlig især gode kollegaer og læremesteren, Isabella fremhæver som betydningsfuld for at hun står, hvor hun gør.

” Det er bare så vigtigt at være elev et sted, hvor man bliver prioriteret. Jeg har været heldig, at jeg altid har kunne gå til min chef, og der lige er blevet sat det nødvendige kvarter af til at forklare tingene. At han har troet på mig, har en stor betydning”, siger Isabella.

Også sammenholdet og diversiteten i LandboUngdom ser Isabella som en klar fordel for branchen.

”Noget af det bedste ved LandboUngdom er bl.a. at vi er medlemmer fra både landet og byen, og vi samles om at skabe noget større – det tænker jeg også er positivt for branchens udvikling”, afslutter Isabella

Årets kvægelev uddeles hvert år af Landbrug & Fødevarer sektor Kvæg.

Foto: Landbrug & Fødevarer 

Forrige Nyt samarbejde styrker medlemmernes landbrugsfaglige viden

Annoncer

Kontaktoplysninger