LandboUngdom

LUKSUS-kursus: Ny viden og nye venner

19 LandboUngdom-medlemmer var 3.-4. november samlet til LUKSUS-kursus på Pinstrup Centret, og i år var temaet bestyrelsesarbejde som en holdsport.

Det er luksus at arbejde sammen som et hold. Og det er i den grad luksus at være på LandboUngdoms LUKSUS-kursus. Sådan lyder konklusionen fra deltager Line Thorsgaard Vest Rasmussen fra Norddjurs LandboUngdom.

”Det var faktisk meget bedre, end jeg havde forventet. Jeg synes virkelig, jeg fik meget med hjem fra kurset, og det var bare helt vildt sjovt og hyggeligt,” fortæller Line Thorsgaard Vest Rasmussen.

LUKSUS står for Ledelse, Udfordring, Kommunikation, Samarbejde, Udvikling og Sjov, og kurset er for medlemmer af bestyrelser i LandboUngdoms lokalforeninger, regioner og udvalg.

Bestyrelsesarbejde som en holdsport

Overskriften på årets LUKSUS-kursus var bestyrelsesarbejde som en holdsport, og deltagerne gennemgik teori og lavede en masse praktiske øvelser.

”Vi fik mange modeller, vi arbejde ud fra, og jeg har taget dem alle sammen med hjem,” siger Line Thorsgaard Vest Rasmussen og fortsætter:

”Ved at snakke med de andre og høre på underviserne kom man også til at se indad. Hvad gør jeg? Hvad kan jeg gøre for den bestyrelse, jeg er en del af? Jeg kom virkelig til at reflektere over tingene.”

Skide skægt!

Lørdag aften var det sociale i fokus, og der var arrangeret forskellige lege – stemningen var i top.

”Jeg kendte ikke nogen af de andre deltagere, før jeg kom, men jeg blev simpelthen bare taget så godt imod. Alle var simpelthen så søde og rare, og legene var rigtig gode. Jeg er glad, og jeg vil helt sikkert med igen næste år,” siger Line Thorsgaard Vest Rasmussen.

LUKSUS-kurset arrangeres af LandboUngdoms Aktivitets- & Kursusudvalg, og underviserne på dette års kursus var LU-konsulenterne HC Trangbæk og Pia Westergaard samt tidligere LU-ledelsesmedlem Mads E. Mortensen.

LandboUngdom
Forrige Nyt jobstafet.dk: kortere vej til drømmejobbet

Annoncer

Kontaktoplysninger