Niels Skovgaard genvalgt til formand for LandboUngdom

Til stående klapsalver blev Niels Skovgaard ved LandboUngdoms årsmøde i går den 24. september genvalgt i en toårig formandsperiode.

Det var de ca. 160 medlemmer af LandboUngdom, der var samlet på Høng Landbrugsskole på Sjælland, der skulle vælge, hvem der de næste to år skal stå i spidsen for det fællesskab, de selv er dybt engageret i.

”Jeg glæder mig enormt meget til at fortsætte den udvikling, der har været i gang de sidste to år. Jeg er både virkelig stolt og ydmyg overfor den tillid, der hver dag, men særligt i dag er udvist mig,” siger Niels Skovgaard.

Og den retning, Niels Skovgaard har udvist de sidst år, blev ikke kun anerkendt ved et genvalg, men også med klapsalver, der nåede langt ud over årsmødets fysiske rammer.

”Den opbakning og interesse vi ser lige nu i LandboUngdom, står på skuldrene af alle vores medlemmer, folkevalgte og samarbejdspartnere, som vælger at bidrage til det unikke fællesskab LandboUngdom er,” siger formanden.

Forud for årsmødet kunne LandboUngdom præsentere det højeste medlemstal i 15 år. Det ansvar, der følger at repræsentere over 4000 unge, kommer heller ikke uden overvejelser.

”Vores værdi som fællesskab, kan ikke måles eller undværes. Det er en kæmpe styrke at man igennem fællesskabet kan møde andre og udvikle sig, og dermed være med til at skabe en bedre fremtid. Det er øje for hinanden og for helheden; og det er en del af vores samfundsansvar,” fortæller Niels Skovgaard.

Niels Skovgaard blev første gang valgt som formand ved LandboUngdoms årsmøde i 2020, og blev i går genvalgt uden modkandidater.

Blå bog

  • 23 år
  • Født og opvokset i Them
  • Uddannet landmand fra Bygholm Landbrugsskole
  • Medlem af LandboUngdom siden 2017
  • Formand for LandboUngdom 2020-
Forrige Årsmøde: En uforglemmelig festdag

Annoncer

Kontaktoplysninger