Tag ud og oplev verden

T2F tshirten

Travel to Farm er din partner, hvis du vil ud og opleve en ny kultur og et anderledes arbejdsliv. Et ophold i udlandet giver dig mulighed for at få erhvervserfaring og samtidig opleve hverdagen i udlandet på en helt anden måde, end hvis du ’bare’ rejser ud som backpacker.

Vi kan hjælpe både dig, som er under uddannelse og skal bruge opholdet som en del af din praktik; dig, som er faglært og gerne vil ud og afprøve den viden, du har tilegnet dig via din uddannelse; dig, som er vokset op på en gård/gartneri; og dig, som ikke har så meget erfaring, men alligevel har stor interesse i landbrug eller gartneri.

Hvert år er der ca. 130 studerende, faglærte eller andre med erfaring fra det grønne område, som tager ud i den store verden for at lære noget nyt om landbrug, heste, gartneri, anlægsgartner eller mejeri.

Travel to Farm er en non-profit udvekslingsorganisation med speciale i udveksling inden for de grønne områder og med mere end 100 års erfaring. Programmerne er ‘learning by doing’ så man både får praktisk erfaring samt et indblik i livet på en gård og kulturen, i det land man tager til. Bagved Travel to Farm står Landbrug & Fødevarer, LandboUngdom, Danske Landbrugsskoler, Dansk Agronomforening og Dansk Gartneri. Travel to Farms virksomhed blev påbegyndt i 1912 under navnet Landøkonomisk Rejsebureau. Travel to Farm har sekretariat hos Landbrug & Fødevarer.

 Hvad enten du drømmer om at opleve landbruget eller andre dele af den grønne sektor i Australien, USA, Canada, New Zealand, Tyskland, Norge, Irland eller andre europæiske lande, kan Travel to Farm hjælpe dig med dit ophold i udlandet.

 

Annoncer