Velas

samarbejdspartnere i LandboUngdom

Vi gør dine drømme til virkelighed

Skal jeg eje bedriften selv, eller skal jeg have en investor med om bord? Hvordan skal ejendommen drives? Skal min familie have en rolle, og hvor skal vi i øvrigt bo?

Vi ved, at der er hundredvis af store og små problemstillinger, man skal gøre op med sig selv, når man man som ung og driftig står på kanten til en af sit livs største beslutninger – nemlig hvordan man skal etableres.

Velas er Danmarks største rådgivningsvirksomhed og en af de absolut førende inden for etablering af unge, dygtige landmænd. Gennem årene har vi etableret flere hundrede af branchens nye talenter. Vi kan også gøre det for dig og på en måde, så det er på dine vilkår.

Vores eksperter kan hjælpe dig i gang med alt fra at føre et generationsskifte igennem, finde den rigtige ejendom, få fat i den rigtige finansiering, og matche dig med lige præcis den faglige konsulent, der kan løfte dine produktionsresultater.

Vi har også et tæt samarbejde med både landbrugsfaglige ejendomsmæglere såvel som advokater, og dermed sikrer vi, at du kan få al den hjælp, du skal have, under ét tag.

Velas hjælper dig før, under og efter etablering.

Med etableringshjælp fra Velas får du rådgivning inden for:

  • Finansiering
  • Stand af bygninger
  • Miljømæssige muligheder
  • Budgettering og forhandling med sælger og finansielle samarbejdspartnere
  • Skat, købsaftaler, lånedokumenter osv.
  • Opstart af bedriften
  • En langsigtet strategi

Går du med den drøm om dit eget landbrug, så kontakt os og få en snak om, hvordan du gør drømme til virkelighed.

Kontakt Lasse Frost, afdelingsleder for Velas Business.

T: 2147 5424

M: laf@velas.dk

Link facebook: https://www.facebook.com/velasdk/

Link hjemmesiden: www.velas.dk

Ove Madsens Mindefond

Fondens formål er at yde støtte til at unge mennesker kan uddanne sig til landmænd, eller som måtte være uddannet, men ønsker at videreuddanne sig til gavn og glæde for dansk landbrug.

Endvidere kan der også anvendes beløb til landmænd, der på grund af dem uvedkommende forhold, har brug for ferie eller lignende.

Ansøgningsfrist: 1. marts- 15. april.

Kontaktperson: Marianne Østbjerg

Annoncer