Vestjyllands Andel

Sammen om praktisk innovation

Kunne du tænke dig at arbejde inden for landbrug? Selvfølgelig kunne du det! Derfor ved du også, at lige netop dét spørgsmål er der rigtig mange billeder på, holdninger til og fordomme omkring.

Så lad os stille spørgsmålet på en anden måde… Kunne du tænke dig at arbejde i én af de mest innovative virksomheder i branchen? Førende inden for fornuftig og praktisk indarbejdning af bæredygtighed.

En virksomhed, der tager en aktiv rolle i samfundet vedrørende fødevarer og miljø. En virksomhed, der giver medarbejdere ansvar, viden og arbejdsrum til at træffe beslutninger. Et sted, hvor gode ideer bliver testet og prøvet i virkeligheden. Hvor du kan arbejde med digitalisering og data uden at miste jordforbindelsen. En virksomhed i hjertet af en branche i rivende udvikling. Måske du så kunne se muligheder i Vestjyllands Andel?

Vi er altid på jagt efter nye talenter, som kunne tænke sig at blive en del af VA-holdet! Tjek Job i VA, og se om vi har et relevant jobopslag for dig!

Om Vestjyllands Andel

Vestjyllands Andel er Danmarks 3. største andelsgrovvareselskab med en årlig omsætning på godt 2 mia. kr.  Med fokus på praktisk innovation udvikler og leverer vi kvalitetsfoderløsninger til konventionel, økologi og non-gm m.v., som i samspil med vores kompetente rådgivning er med til at løfte vores kunders og medlemmers forretning.

Vi søger samtidig at styrke partnerskabet med vores medlemmer, leverandører, producenter og forskning, således at vi sammen skaber den nødvendige udvikling. Ikke bare for Vestjyllands Andel, men for landbruget i sin helhed.

Derudover investerer og engagerer Vestjyllands Andel sig i den grønne omstilling – under behørig hensyntagen til klima, vandmiljø, fossil reduktion og dansk landbrug. Det er almindelig Vestjysk Sund Fornuft, at vi passer godt på den jord, som vi forhåbentlig skal leve på og af i mange år fremadrettet.

Vestjyllands Andel har ca. 4.000 medlemmer og beskæftiger ca. 200 medarbejdere.

Læs mere på www.vja.dk

Annoncer