Video: Frivillige fra LU til DM i traktortræk

Lørdagen bød på et vellykket DM i Traktortræk med masser af tilskuere og højt humør. Men det var aldrig blevet til noget uden de fantastiske frivillige fra LU, der stod for både indgang, planlægning, bane, fest og meget mere. Vi var en tur rundt og besøge dem, da de var på arbejde.

Det kræver tonsvis af planlægning og stærke hænder at afholde DM i Traktortræk. Men selvom det er hårdt arbejde, stillede omtrent 100 frivillige LU’ere op, da LandboUngdom afholdt stævnet i lørdags sideløbende med DTP’s Europamesterskaber.

De seje frivillige LU’ere pådrog sig opgaver, som var både hårde og beskidte. Nogle stod for planlægningen og afviklingen af alt det, der skete på banen, mens andre stod for parkeringsforhold, salg af billetter og borddækning til den efterfølgende fest.

Vi var en tur rundt for at hilse på de frivillige, og humøret var højt. Også selvom de frivillige måtte få beskidte hænder, da banen i løbet af dagen måtte dækkes af og til, fordi det regnede i korte perioder. Men fordi de frivillige var effektive, blev DM afholdt uden de store forsinkelser.

Se med i videoen herunder:

Forrige Her er vinderne fra LandboUngdoms DM i traktortræk

Annoncer

Kontaktoplysninger