Dato
18. maj 2024
Tidspunkt
15:00 - 23:59
Sted
Ålborgvej 90, 9690 Fjerritslev

Så er der forår i Danmark, og vi skal til traktortræk!!! I år er det pinsesøndag d. 18. maj på Gravensgaard, Ålborgvej 90, 9690 Fjerritslev fra kl. 15-24.

Vi holder lidt afterparty. Det er som altid Carsten Møller, der kommer med slæden for at få sorteret ponyerne fra hestene -så vi får sendt de stærkeste videre til Regionsmesterskabet her til sommer. Så hvis ikke du har sat kryds i kalenderen så skynd dig og gøre det og få også lige resten af familien, vennerne eller kollegaerne til det samme, så vi sammen kan se pinsesolen danse igennem sort røg.

Lidt praktisk info:
Tilmelding for trækkere er åben – så det er bare med at få meldt til (startrækkefølgen er ikke identisk med tilmelding – vi ryster posen). Det kræver medlemskab af LU for at deltage – men så kan du også deltage i alle LU’s træk eller komme gratis ind til alle de andre træk.
Der vil være madbillet til trækkeren og et ekstra armbånd til en hjælper.
Præmier: Ja, vi plejer jo at have præmiepenge… så det laver vi selvfølgelig ikke om på – det betyder, der bliver følgende at køre om: 1. plads: 1.000 kr. 2. plads: 500 kr. 3. plads 250 kr. Så skulle der nok kunne blive til en vinder-øl i baren bagefter.
På dagen: Pladsen åbner for trækkere kl. 13.00. Indvejning er imellem kl. 13.30-15.00 Trækkermøde ca. kl. 15.15
Kontaktperson for trækkere: Emil Jensen, tlf. 22209653

Indgang:
Indgangen åbner for publikum kl. 13.30. Det koster 100 kr. for børn over 12 år og voksne. Børn under 12 år og LU medlemmer har gratis entre.
Til børnene: Vi har ikke glemt børnene – der vil være hoppeborg, sandkasse og hoppekøer, så de skulle nok kunne få brugt både tid og krudt, imens mor og far kan slappe af.
Mad og drikke: Det er IKKE tilladt at tage mad og drikke med ind på pladsen (undtaget er mad til babyer og små børn). Vi skal nok sørge for, at I får det at drikke og spise, I har brug for. Der vil både være pølser, burger, øl og sodavand mm, så der er ikke nogen som kommer til at sulte eller tørste. Der vil være skilte og vagt ved indgangen, som hjælper, hvis nogen skulle glemme det.

 

Forrige Flemstofte Gårdbesøg

Annoncer

Kontaktoplysninger