Dato
27. april 2024
Tidspunkt
12:00 - 18:00
Sted
Randersvej 4, 8963 Auning

Kan I mærke at foråret er på vej? Det kan teamet bag Norddjurs LandboUngdom i hvert fald. Derfor vil vi invitere til dette års traktortræk, som altid foregår på Dyreskuepladsen v/ Gl. Estrup.
Det bliver lørdag den 27-04-2024 klokken 12:00 Derfor skal I selvfølgelig allerede nu få sat et kæmpe kryds i kalenderen og spredt budskabet, så vi kan få en kæmpe oplevelse sammen!
Selve traktortrækket bliver afviklet af teamet bag “Black Devil”, som vil stå for deltagerne får kamp til stregen med deres tons tunge slæde!
Pladsen åbner allerede klokken 12:00, og vi vil stå klar med grillede pølser og brød, øl, mokai, sodavand og vand i lange baner. Derudover vil der være hoppeborge og andet sjov og ballade til børnene. Vi vil fra Norddjurs LandboUngdom opfordre til at slæbe hele den pukkelryggede med til en sjov dag for hele familien i de smukke omgivelser ved Gl. Estrup.
Entré: 100 kroner – Vigtig info – Alle børn under 12 år og LU medlemmer kommer gratis ind!

Til trækkere: Trækkere vil skulle tilmelde sig i LU medlemssystem senest 25. april 2024.
Der vil blive givet fribilletter til trækkeren og 2 medhjælpere, oveni får man også mad billetter med! Indvejning vil være fra klokken 10:00-11:30. Hvis traktortræk også er indbegrebet af forår for dig, så burde du finde dit gamle lig af en brølende traktor frem. Så få vasket og poleret den, til en sjov dag v/Gl. Estrup med massere af røg, menneske mylder og grillede pølser.
Spørgsmål ring til Jacob Laursen på tlf: 60169758
De bedste forårs hilsner fra Norddjurs landboungdom

Forrige Traktortræk Hjørring LU

Annoncer

Kontaktoplysninger