Traktortræk

Lån din fars traktor og kom afsted til traktortræk

Sådan lyder opfordringen fra LandboUngdoms traktortrækudvalg, der med Landbrugsklassen har gjort det meget lettere for nye deltagere og almindelige traktorer at stille op til traktortræk.

traktortrækstævner i 2018 vil der være en ny klasse på programmet. Nemlig Landbrugsklassen, der er for de fem klasser op til og med Klasse 4 (7500 kg).

”Klassen er lavet for, at helt unge knægte kan få lov til at låne fars traktor og stadig have en chance for at komme på podiet. Konkurrencen skal tilbage til rødderne,” fortæller Morten Enok Hansen, der er formand for traktortrækudvalget og kommer fra LU Region Storstøm.

Niveauet til LandboUngdoms traktortrækstævnet er de seneste år blevet så højt, at det er blevet nødvendigt at bruge en stor sum penge for at kunne blande sig i toppen.

”Nu kan du komme i gang uden at bruge 300.000 for at kunne stå på podiet til et lokaltræk et sted i landet.”

Find traktortræk for dig i aktivitetskalenderen.

Sammenhold på den anden side af hegnet

Morten Enok Hansen forstår godt, hvis du som ung knægt, der lige har fået traktortrækkørekort kan være lidt bange for at stille op til traktortræk med ”de store drenge”. Men han slår fast, at du intet har at frygte.

”Os på den anden side af hegnet har et rigtig godt fællesskab, og vi vil meget gerne have nye med. Hvis du har bare den mindste interesse for traktorer, så er jeg sikker på, du får en god oplevelse,” siger Morten Enok Hansen.

”Folk vil være gode til at hjælpe dig, og du kan lære en masse om traktorer. Så i stedet for at stå på den anden side af hegnet og drikke en bajer, så synes jeg, du skal finde en traktor og stille til start.”

Vi ses på traktortræk-banen!

Det er traktorer som disse, der forhåbentlig bliver mange flere af på de danske traktortrækbaner i 2018:

Traktortræk
Forrige Flot overskud fra DM i pløjning sendes videre til lokalforeninger

Annoncer

Kontaktoplysninger