hovedbestyrelse

Få overblikket: Valg og priser til årsmødet

LandboUngdom afholdt et vellykket årsmøde lørdag den 26. september på Agroskolen i Hammerum ved Herning. Cirka 90 deltagere var mødt op og fejrede demokratiet og foreningslivet på trods af fysisk afstand og corona-retningslinjer.

Traditionen tro blev der afholdt en lang række valg, og priser blev uddelt. Der var gang i den og blandt andet kampvalg til kursus- og aktivitetsudvalget, landstraktortrækudvalget, landsledelsen og suppleanter til landsledelsen.

Her får du det store overblik:

Niels Skovgaard ny formand

Uden modkandidat blev 21-årige Niels Skovgaard fra Them ved Silkeborg valgt som ny formand for LandboUngdom. Niels har været medlem af Horsens LandboUngdom siden 2017.

 

To nye i landsledelsen

Frederik Petersen og Bjørn Lisbygd er de to nye ansigter i LandboUngdoms landsledelse. Frederik er tidligere regionrådsformand i Fyns LandboUngdom, mens Bjørn er tidligere næstformand i Regions MidtVest. Steffen Overgaard og Patrick Mikkelsen blev valgt som suppleanter.

Christine kåret som Årets LU’er

Christine Hansen Birkegaard vinder prisen for sit store arbejde med arbejdssikkerhed, der har givet genlyd i hele landbrugs-Danmark. Christine mistede i januar 2019 på tragisk vis sin forlovede Svend Nygaard, der blev mast under en minilæsser i en arbejdsulykke. Christine har siden ulykken fortalt åbent om oplevelsen, blandt andet i en video og til foredrag – og det er for dén store indsats, hun modtager prisen.

De øvrige nominerede var Emilia Gadebusch, Rasmus Kæmpe og Steffen Hansen. De tre fortjener også stor ros for deres indsats som frivillige i LandboUngdom.

Region MidtVest vinder Årets Event

Det blev ”Sikkerhedsaften” arrangeret af Region MidtVest i samarbejde med Sagro og Familielandbruget, der vandt afstemningen for Årets Event. Omkring 130 mand var samlet på Agroskolen til en aften, som omhandlede sikkerhed og arbejdsmiljø i landbruget. Der var blandt andet oplæg fra landsledelsesmedlem Christine Hansen Birkegaard.

Ny mand i kursus- og aktivitetsudvalget

Emma Christensen fra Dronninglund blev genvalgt, mens Patrick Mikkelsen fra Herning er ny mand i udvalget. Sigga Anker fra Bornholm blev valgt som suppleant. Og som altid var udvalget klar på en lille fest, da der skulle tages gruppebillede:

Der blev ikke valgt nogen repræsentanter til landspløjeudvalget samt LandboUngdoms Politiske Udvalg.

Forrige Formand takker af: De største oplevelser i LU

Annoncer

Kontaktoplysninger